Så här designar vi våra produkter

FRI FRAKT PÅ ALLA INHEMSKA BESTÄLLNINGAR $75+

Historien om Shapeit.dk

Text


Text

Så här designar vi våra produkter

Jag startade Shapeit.dk redan 2015. Hela essensen bakom Shapeit.dk är att ge våra kunder världens bästa service och ett utbud som inte går att hitta någon annanstans. Från början har det varit viktigt för oss att ha nära kontakt med er som kunder för att kunna ge er den bästa vägledningen i förhållande till val av modell och storlek. Varje dag finns vår kundtjänst tillgänglig via telefon, chatt och e-post för att ge en present och personlig service.

Text

Vilka är vi?

Jag heter Lærke Bro Knudsen och 2015 grundade jag Shapeit.dk tillsammans med min man Anders Bro Knudsen och min svåger Michael Knudsen. Jag är utbildad sjuksköterska och 2014 fick jag och Anders vår dotter Emilia. Jobbet som sjuksköterska med skiftande skift och en hektisk arbetsmiljö passade inte in i vårt familjeliv och vardag.

Samtidigt handlade jag de välkända Freddy-byxorna från utlandet och betalade en förmögenhet i tullen varje gång. Jag och Anders fick därför idén att sälja de populära byxorna i Danmark. I början jobbade jag som sjuksköterska vid sidan av Shapeit.dk, men det gick över all förväntan och jag fick väldigt snabbt sluta mitt jobb som sjuksköterska och gå heltid på Shapeit.dk.

Vi såg snabbt att marknaden för fitnesskläder i Danmark var lite tråkig, utan fokus på passform och färger. Därför valde vi att ta in fitnessmärken som då inte såldes i Danmark.


Design av vårt eget märke Gymone

2020 började vi designa vårt eget varumärke Gymone. Våra tankar bakom är att skapa de perfekta stilarna för våra kunder baserat på den efterfrågan och feedback vi har fått från dig över tid.
När vi designar en ny stil är en av de viktigaste sakerna för oss att passformen är perfekt och att materialet håller hög kvalitet. Våra tights ska vara squat pro, ha stöd i midjan och innehålla mycket stretch. Vi fokuserar också på att se till att alla kvinnor känner sig bekväma i våra stilar. Just nu utökar vi till och med kollektionen med matchande set, joggingset och mycket mer.


Genom åren har vi utvecklat och personifierat Gymone ännu mer. Under 2022 sålde vi mer än 15 000 par strumpbyxor. Gymone har blivit ett "väl känt varumärke" inom sportbranschen i Danmark. Dessutom har våra stilar testats av professionella atleter, som säger följande: "Kvaliteten är i topp". De är klassade som "bäst i test". Vi har även gjort B2B till ett alternativ för företag som vill sälja Gymone vidare till sina kunder.


Se Gymones bästsäljare

Utsåld
Utsåld
Utsåld
Utsåld

Designprocessen

Alla våra produkter är designade av mig. När jag startar en ny produkt utgår den ofta från mina kunders behov och efterfrågan. Vi tar alltid med kundens feedback i övervägandeprocessen när vi skapar en ny stil. Nästa steg är valet av material. Det är helt klart den viktigaste delen av designprocessen. Jag måste kunna stå fast vid att kvaliteten är på topp, och Gymone måste spegla kvaliteten på vårt universum här på Shapeit.dk.

Vi får sedan ett prov hem.

Vi testar alltid våra prover på alla tänkbara sätt. Vi tvättar dem +10 gånger, vi tränar i dem i flera månader och mycket mer. Detta är en naturlig del av utförandeprocessen i skapandet av en ny Gymone-produkt för kollektionen.

Om vi ​​godkänner stilen efter denna testperiod startar vi produktionen av produkten och sedan kommer vi att kunna lägga ut produkten på hemsidan så att våra kunder kan lägga vantarna på den. Nya Gymone-stilar är alltid en hit hos våra kunder, eftersom det är deras feedback som vi har fokuserat på vid framställningen av produkten. Vi uppskattar verkligen våra kunder och det vill vi visa dem genom att inkludera deras tankar i utarbetandet av nya stilar. Vi gör dem trots allt åt dig. Tack till alla våra fina Gymone-tjejer. Vi värderar dig otroligt högt.

Jättekramar från Lærke Knudsen grundare/partner