Enkla returer och byten

SNABB OCH ENKEL RETUR

- Gratis byte - skicka ett mail till vår kundtjänst på info@shapeit.se
– Vi har fri frakt vid köp över 549 SEK.
- 30 dagars ångerrätt
- Prisgaranti - vi matchar alla priser på svenska webshoppar.

Ångerrätt

När du handlar på Shapeit har du 30 dagars ångerrätt, under vilken du kan meddela oss att du ångrar köpet och sedan returnera varan till oss. Ångerrätten löper från den dag du mottagit varan. Om tidsfristen går ut på en allmän helgdag, lördag, grundlagsdag, julafton eller nyårsafton förlängs fristen till följande vardag.

Efter mottagandet får du endast hantera varorna på ett sätt som gör att du kan avgöra vilken art, egenskaper och hur de fungerar.

För att utöva ångerrätten måste du meddela oss detta genom ett otvetydigt uttalande senast 29 dagar efter mottagandet av varan.

Vid retur bör du se till att varorna är säkert inslagna. Du anBlackar själv för paketet/varorna tills vi tar emot dem. Behåll därför kvittot från speditören samt ev spåra och spåra nummer. Du måste själv stå för kostnaderna vid retur av varan när du ångrar dig.

Hur man återvänder

Skicka ett mail till vår kundtjänst på info@shapeit.se som sedan hjälper dig med returer eller byten. Om du vill returnera kan du välja att använda returetiketten som du får av vår kundtjänst, dock drar vi av 79 SEK om du använder vår retursedel om du vill returnera.

Packa dina varor säkert och sätt returetiketten på paketet. Paketet kan lämnas in på de platser som tar emot paket som skickas med Postnord. Kom ihåg att få ett kvitto på leverans av paketet. Skulle något hända med ditt paket under transporten ska kvittot användas för att skapa ett ärende. På baksidan av din faktura ska du fylla i ditt order-ID och inköpsdatum samt om du vill returnera eller byta dina varor.

Innan du skickar tillbaka

 • – Vi förväntar oss att du skickar varorna så snart som möjligt efter att du har meddelat att du ångrar dig och du ska skicka tillbaka dem senast 14 dagar efter att du har avbeställt.
 • – Vi förväntar oss att varan är i samma skick som när vi skickade den. (Varumärken och förpackningar, etc.)
 • – Från det att vi tar emot ditt returpaket är handläggningstiden upp till 7 arbetsdagar.
 • - Notera! Vi tar inte emot paket skickade av postförskott eller liknande.
 • – Vi tar inte emot paket som skickas utan distribution. Alla returpaket ska skickas till vår adress.
 • – Du ska bifoga din faktura i paketet.

När vi tar emot varan kontrollerar vi den och du får tillbaka det belopp du betalade till oss vid köptillfället. Beloppet förs alltid över till samma betalningsmedel som du betalade för köpet med. Om du till exempel har betalat med kort kommer köpesumman att återbetalas till det betalkort du använde vid köpet. Om du har använt vår returetikett dras 50 DKK från det belopp vi återbetalar.

Vår returetikett är med försäkrad paketpost, och du är därför försäkrad om ditt returpaket skulle komma bort under frakten. Vid avbokning efter byte gäller beloppet pr returetikett på antalet gånger den har bytts. Dock max 100 DKK totalt. Shapeit.dk täcker endast kostnaderna för det första utbytet.

Notera:

Du kan förlora ditt köpbelopp, helt eller delvis. Detta sker om varans värde har försämrats pga

 • – Du har faktiskt använt föremålet.
 • – Den har skadats medan du hade hand om den.
 • – Om vi ​​bedömer att varan luktar rök eller tvättmedel/parfym
 • - Hår eller märken på produkten.
 • - Du kan kontakta oss via e-post till info@shapeit.se eller per telefon på vardagar mellan 10:00 och 15:00.

Observera också : Av hygieniska skäl kan vi inte byta eller returnera trosor. Det går inte heller att lämna tillbaka eller byta mat.

ELEKTRONIK:
Rätten att ångra ett köp kan endast utövas om varan returneras i samma skick som mottagits. I detta ingår att förpackningen är intakt, komplett och oskadad, eftersom originalförpackningen är en betydande del av produktvärdet. Rätten upphör även om du använder produkten på ett sätt som minskar varans försäljningsvärde .

Notera också : Av hygieniska skäl finns ingen returrätt på in-ear hörlurar när förseglingen är bruten.

Om du inte vill använda vår returetikett måste du skicka ditt returpaket till adressen nedan:

Shapeit ApS
Vølundsvej 19C
3400 Hillerød, Danmark.