OM FREDDY WR.UP®

OM FREDDY WR.UP®

Freddy WR.UP® är ett italienskt märke även känt som rumpbyxor som hjälper till att framhäva dina former på ett snyggt och naturligt sätt. Freddy WR.UP® passar alla, oavsett om du är topptränad eller inte. Freddy WR.UP® har också en uppstramande effekt, då de är utvecklade med speciella sömmar som definierar bollarna och har en stödjande och uppstramande effekt.

SHAPE & SHAPE EFFEKT

Ett individuellt silikonband ger form och formar midjan samtidigt som byxorna hålls uppe och på plats. Högkvalitativt tyg med lagom stretch kombinerat med strategiskt placerade paneler som slätar ut och formar höfter och lår.

STRÄMNINGSEFFEKT

Specialsömmar definierar bollarna och har en uppstramande och stödjande effekt.

Materialet som används är en bomullsjersey, som har utvecklats för att säkerställa en uppstramande effekt och extrem elasticitet.

Den speciella anatomiska formen och de olika krökningarna i inlägget runt kulorna ger en formande och uppstramande effekt och lyfter kulorna.

Materialen som används och sömmarna gör att byxorna sitter hela vägen mellan kulorna och skapar en push-up-effekt.

Individuellt silikonband, som förbättrar passformen i midjan med extra formningseffekt. Bandet placeras i linningen

Ultralätt silikonmembran, som skapar en formande och uppstramande effekt. Membranet placeras inuti byxorna, i punkten mellan låret och höften.