Tips til vinterløb

Tips för vinterlöpning

Det börjar bli kallare och även om många väljer att träna inomhus på gym istället för utomhus så finns det fortfarande några som föredrar att springa ute i friska luften. Det går absolut att ta sin löpträning ute på vintern, men då är det klokt att tänka på att man ska klä sig bra och ha bra grepp om löparskorna. Oavsett om du ska träna löpträning, styrketräning eller andra aktiviteter utomhus vintertid kommer detta att vara relevant för prestationen.

1. Klä dig väl

Om du ska genomföra utomhusträning på vintern är det mycket klokt, men också nödvändigt, att klä dig väl. Det är smart att alltid tänka, ju fler lager desto bättre, och därför är det en bra idé att ha lite tunnare bra klädesplagg som man kan bygga upp lager på lager. Detta ger den bästa isoleringen. När du ska springa ute på vintern är det viktigt att överkroppen hålls varm. Här har vi satt ihop en liten guide till några klädesplagg du bör skaffa till löpträningen ute på vintern.

Vinterstrumpbyxor

Ett par bra löpartights är ett måste för löpning på vintern. Det är viktigt att välja tights som isolerar bra och håller dig lite extra varm även om det är benen som är mest aktiva under löpträningen.

Som en bra träningstights för kvinnor kan vi rekommendera våra Softy Leggings . Det här är fantastiska träningstights som kan användas till löpträning på vintern. Tightsen har en borstad insida vilket gör dem väl lämpade för träning utomhus . Tightsen har dragsko i midjan och är hög midja. Tyget är också slitstarkt, mångsidigt och mjukt. Dessa tights passar som en bra vintertights för kvinnor de lite mildare vinterdagarna. Tightsen har även reflexdetaljer längst ner på benet, vilket gör vintertightsen extra funktionella.

Tillbaka till blogg