Pilates

Pilates

Den ultimata guiden till Pilates: Upptäck olika träningsformer och utrustning

Pilates är en fantastisk träningsform som fokuserar på att stärka kärnan, förbättra flexibiliteten och öka kroppsmedvetenheten. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren finns det en pilatesstil som passar dig. I den här guiden kommer vi att utforska de olika typerna av pilatesträning, såsom Reformer Pilates , och rekommendera den bästa utrustningen och kläderna för din träning.

Ät pilates

Mat Pilates är den mest traditionella formen av Pilates, utförd på en matta med kroppsvikt för motstånd. Det är ett utmärkt sätt att börja din Pilatesresa eftersom det kräver minimal utrustning.

För maximal komfort under ditt träningspass rekommenderar vi att du bär en bekväm sport-bh som vår Extended Sports-BH . Denna topp ger lätt stöd och är gjord av fukttransporterande material, perfekt för lågintensiv träning.

Extended Sports Bra til Pilates

Reformera Pilates

Reformer Pilates innebär användning av en maskin som kallas reformer som ger motstånd och variation till dina övningar. Detta ökar intensiteten och kan hjälpa till att tona musklerna mer effektivt.

Under Reformer Pilates är det viktigt att ha kläder som tillåter full rörelsefrihet. Våra yogabyxor är idealiska för detta ändamål. De är gjorda av mjukt, andningsbart och fuktavledande tyg med en drapering i botten, vilket skapar en trendig look.

Yoga Pants til Reformer Pilates

Pilates med utrustning

Att lägga till små verktyg som bollar, band och ringar kan intensifiera din Pilates-träning och rikta in dig på specifika muskelgrupper.

För att säkerställa att du har det nödvändiga stödet under dessa övningar, prova vårHigh Impact Sports BH . Det ger bra stöd och komfort, vilket är viktigt vid högintensiva övningar.

High Impact Sports Bra til Pilates med Udstyr

Pilates för gravida kvinnor

Pilates är också bra för gravida kvinnor eftersom det hjälper till att stärka musklerna och förbättra hållningen utan att anstränga kroppen.

Komfort är nyckeln här, så vi rekommenderar våra Softy Flared Pants . Dessa byxor är gjorda av exklusivt och mjukt material och har en hög midja som går att vika ner för extra komfort.

Softy Flared Pants til Gravide

Att välja rätt pilateskläder

Oavsett vilken typ av pilates du väljer är det viktigt att bära kläder som är bekväma och funktionella. Här är några av våra toppval:

  • Flex Sports BH : Med tunna remmar och avtagbara kuddar, perfekt för både vardag och träning.
  • Peachy Scrunch Sports BH : Har en snygg scruncheffekt framtill, som formar bysten på bästa sätt.
  • Lunge Sports BH : Sömlös sport BH i skönt och mjukt tyg, lämplig för styrketräning med medium stöd.

Pilates för rehabilitering

Pilates används ofta vid rehabilitering för att återuppbygga styrka och flexibilitet efter skador. Den kontrollerade rörelsen och fokus på kärnan hjälper till att förbättra hållningen och minska smärtan.

Vid rehabiliteringsövningar är det viktigt att ha kläder som inte irriterar huden. Vår Softy Crop Top är gjord av material som är mjukt som smör, vilket gör den bekväm att bära under längre perioder.

Softy Crop Top til Rehabilitering

Pilates och Mindfulness

Pilates är inte bara fysisk träning; det är också en praxis som främjar mentalt välbefinnande. Genom att fokusera på andning och kroppsmedvetenhet kan Pilates hjälpa till att minska stress och förbättra mental klarhet.

För att skapa rätt atmosfär under din träning kan du överväga vår Power Seamless Top . Den är tillverkad av fukttransporterande material och har en effektiv inhållningseffekt, vilket gör den idealisk för både fysisk och mental träning.

Power Seamless Top til Mindful Pilates

Slutliga tankar

Pilates är en mångsidig träningsform som kan anpassas till alla konditionsnivåer. Med rätt utrustning och kläder kan du maximera din komfort och effektivitet under träningen. Besök vår kollektion av sportbehåar och utsvängda byxor för att hitta den perfekta matchningen för din pilatesträning.

Tillbaka till blogg