Kend dine Freddy

Känn din Freddy

Freddy Pants: Komfort och stil för vardagen

Freddy byxor är kända för sin unika kombination av komfort och stil. Med perfekt passform och innovativ design är Freddy byxor idealiska för vardagsbruk. Upptäck vårt breda utbud av Freddy-byxor och upplev skillnaden själv.

WR.UP®-teknik

En av de mest populära serierna från Freddy är deras WR.UP®-byxor. Dessa byxor är designade med en speciell teknik som lyfter och formar dina kurvor på ett smickrande sätt. Se hela vårt utbud av Freddy WR.UP®-byxor och hitta din perfekta passform.

Denim material

Freddy har tagit fram byxor i olika material. Inklusive denim, som är en slitstark textil tillverkad av hållbar bomull. Den är känd för sin karakteristiska diagonalväv, vilket ger tyget styrka och hållbarhet. Traditionellt är denim blå, men den finns nu i en mängd olika färger och tvättar.

Utforska vår Freddy jeansmodeller här

Hållbar bomull

Freddy är ett modernt italienskt varumärke som fokuserar på hållbarhet. Det är därför alla deras "vanliga" byxor är gjorda av hållbar bomull. Förutom denim erbjuder vi produkter som kombinerar funktionalitet med mode. Vi har något för alla. Upptäck våra bomullsmodeller här

Emana material

Freddy byxor finns i olika material som Emana, som är tunnare och mer elastisk, samt i denim och hållbar bomull. Dessa material säkerställer att du alltid känner dig bekväm och ser bra ut.

Se alla Emana-modeller här

Olika midjehöjder och benlängder

Freddy byxor finns i olika midjehöjder och benlängder, så att du kan hitta den perfekta passformen för din kroppstyp och stil. Utforska vårt utbud av byxor med hög midja och vanlig midja samt korta, långa och 7/8 längder .

Snygg och bekväm

Freddy byxor är inte bara funktionella, utan också otroligt snygga. Med deras moderna design och bekväma material kan du känna dig bekväm och se snygg ut på samma gång. Utforska hela vår kollektion av Freddy-byxor och uppdatera din garderob med de senaste trenderna.

Hos Shapeit har vi ett stort utbud av Freddy-byxor för alla tillfällen. Klicka på länkarna för att utforska våra olika kollektioner och hitta dina nya favoriter idag!

Tillbaka till blogg