Kend dine Freddy

Köp dina Freddy

Freddy Byxor: Komfort och stil för vardagen

Freddy byxor är kända för sin unika kombination av komfort och stil. Med perfekt passform och innovativ design är Freddy byxorna perfekta för vardagen. Utforska vårt breda sortiment av Freddy-byxor och upplev skillnaden själv.

WR.UP®-teknik

En av de mest populära serierna från Freddy är deras WR.UP®-byxor. Dessa byxor är designade med en speciell teknik som lyfter och formar dina kurvor på ett smickrande sätt. Se hela vårt utbud av Freddy WR.UP®-byxor och hitta din perfekta passform.

Denim material

Freddy har utvecklat byxor i olika material, bland annat denim som är ett slitstarkt tyg tillverkat av hållbar bomull. Denim är känt för sin karakteristiska diagonala vävning som gör det starkt och hållbart. Traditionellt är denim blått, men nu finns det i många olika färger och tvättar.

Utforska våra Freddy jeansmodeller här.

 

Hållbar bomull

Freddy är ett modernt italienskt märke med fokus på hållbarhet. Därför är alla deras vanliga byxor tillverkade av hållbar bomull. Förutom denim erbjuder vi byxor som kombinerar funktionalitet med mode. Vi har något för alla smaker.

Upptäck våra bomullsmodeller här.

Emana material

Freddy-byxor finns i olika material som Emana, som är tunnare och mer elastiskt, samt denim och hållbar bomull. Dessa material gör att du alltid känner dig bekväm och ser fantastisk ut.

Se alla Emana-modeller här

Olika midjehöjder och benlängder

Freddy byxor finns i olika midjehöjder och benlängder, så att du kan hitta den perfekta passformen för din kroppstyp och stil. Utforska vårt sortiment av byxor med hög midja och regular waist samt korta, långa och 7/8 benlängder.

Snygg och bekväm

Freddy-byxor är både funktionella och stiliga. Med sin moderna design och bekväma material kan du känna dig bekväm och se fantastisk ut samtidigt. Utforska vår kollektion av Freddy byxor och uppdatera din garderob med de senaste trenderna.

Hos Shapeit har vi ett stort sortiment av Freddy byxor för alla tillfällen. Klicka på länkarna för att utforska våra olika kollektioner och hitta dina nya favoriter idag!

Tillbaka till blogg