De Bedste Scrunch Tights

De bästa Scrunch Tights

Scrunch-tights har blivit en enorm trend inom träningskläder, och det är inte svårt att förstå varför. Med sin unika design framhäver de dina kurvor och ger dig en fantastiskt formad bakdel . I den här guiden kommer vi att fördjupa oss i vad som gör scrunch-tights så speciella, och presentera olika stilar och produkter som passar alla typer av träningspass.

Vad är Scrunch Tights?

Scrunch tights är designade med en speciell söm bak som skapar en rynkeffekt. Denna effekt lyfter och formar din rygg, vilket ger en smickrande och feminin look. Oavsett om du gillar yoga, löpning eller styrketräning är scrunch-tights ett måste i din träningsgarderob.

Våra mest populära Scrunch Tights

Peachy Scrunch Leggings

Peachy Scrunch Leggings fra Famme

Våra Peachy Scrunch Leggings är gjorda av mjukt och flexibelt sömlöst material. Med hög midja och V-form ger de en smickrande siluett, perfekt för både yoga och styrketräning.

Lunge Scrunch Leggings

Lunge Scrunch Leggings fra Famme

Dessa sömlösa tights är gjorda av härligt mjukt material och har en diskret scrunch-effekt. De är idealiska för löpning och högintensiv träning, där komfort och rörelsefrihet är avgörande.

Vortex Scrunch Leggings

Vortex Scrunch Leggings fra Famme

Med sin minimalistiska scrunch-effekt ger Vortex Scrunch Leggings en naturligt vacker form, oavsett kroppstyp. De är perfekta för både styrketräning och vardagsbruk.

Tie Dye Scrunch Leggings

Tie Dye Scrunch Leggings fra Famme

Dessa tights kombinerar det populära tie dye- mönstret med en smickrande scrunch-effekt. De är idealiska för dig som vill sticka ut i gymmet.

Scrunch Shorts för varma dagar

Peachy Scrunchie Shorts

Peachy Scrunchie Shorts fra Famme

För de varma dagarna eller intensiva träningspass är våra crunchshorts ett perfekt val. De erbjuder samma smickrande effekt som leggings, men i en kortare version.

Lunge Scrunch Shorts

Lunge Scrunch Shorts fra Famme

Dessa shorts är gjorda av mjukt tyg och har en hög midja och en liten scrunch. De är idealiska för löpning och aktiviteter som kräver maximal rörelsefrihet.

Andra märken med Scrunch Tights

Utöver vår egen kollektion har vi även scrunchtights från andra populära märken.

Scrunch V-Shape Tights från ICANIWILL

Scrunch V-Shape Tights fra ICANIWILL

Dessa tights kombinerar scrunchdetaljen med en V-formad design som framhäver din figur. Perfekt för alla typer av träning.

Hmlci Seamless Mw Scrunch Tight från HUMMEL

Hmlci Seamless Mw Scrunch Tight fra HUMMEL

Med BEECOOL®-teknologi ser dessa tights till att du håller dig sval och torr under träningen. Det stickade nätet på sidorna ger extra ventilation.

Hitta din perfekta Scrunch Tight

Oavsett vilken träningsform du föredrar så finns det en scrunch tight som passar dig. Besök vår Scrunch Leggings-kollektion för att hitta din perfekta matchning och upplev själv hypen bakom dessa fantastiska tights.

Tillbaka till blogg