De bedste shorts med lommer

De bästa shortsen med fickor

Letar du efter de bästa fickshortsen för din träning? Vi har sammanställt en guide till de populäraste stilarna som passar olika typer av träning. Läs vidare för att hitta de perfekta shortsen för dig!

Klassiska Pocket Biker Shorts

Classic Pocket Biker Shorts - Sorte Biker Shorts med Lommer

De klassiska bikershortsen med fickor kombinerar stil och funktionalitet. Dessa shorts har praktiska fickor och en bekväm design som gör dem idealiska för både löpning och styrketräning .

Techna Shorts

Techna Shorts - Hurtigtørrende Shorts med Lommer

Techna Shorts är mjuka och transporterar bort fukt från kroppen bättre än tidigare modeller. Med två fickor med plats för en iPhone Pro är de perfekta för löpning och styrketräning . De är gjorda av 75% Nylon och 25% Lycra Elastan, vilket gör dem snabbtorkande och bekväma.

Återuppliva oversized shorts

Revive Oversized Shorts - Oversize Lavtaljede Sweatshorts

Revive-kollektionen erbjuder bekväma set för de varmare årstiderna. Dessa låga svettshorts har den ultimata avslappnade atmosfären. Bomullsmaterialet har en mjuk känsla med frottébaksida och den elastiska midjan med dragsko håller dem på plats. Perfekt för vardagliga träningsdagar eller vardagskläder.

Återuppliva Heavy Shorts

Revive Heavy Shorts - Bomuldsblandede Shorts til Sommer

Dessa shorts i bomullsblandning är det perfekta sommarens svettset. De är gjorda av ett mjukt och tjockt bomullsmaterial, perfekt för avkopplande dagar. Med dragsko och resår i midjan och två öppna fickor i sidan är de både bekväma och praktiska. Idealisk för aktiviteter som löpning , yoga och styrketräning .

Definiera Seamless Pocket Shorts

Define Seamless Pocket Shorts - Seamless Shorts med Lommer

Define Seamless är en av våra mest populära kollektioner. Dessa sömlösa shorts har en praktisk ficka för telefonen, vilket gör dem perfekta för träning utan distraktioner. De är designade med fokus på komfort och funktionalitet.

Hitta din perfekta fickshorts idag!

Oavsett vilken typ av träning du föredrar har vi de perfekta pocketshortsen för dig. Besök vår kollektion av träningshorts för att se hela utbudet.

Gör din träning mer bekväm och praktisk med vårt urval av shorts med fickor. Med olika stilar och material finns det något för alla.

Utforska alla våra shorts här eller läs vår träningshortsguide här

Tillbaka till blogg