Bedste arbejdssko - Undgå skader og rygsmerter

Bästa arbetsskorna - Undvik skador och ryggsmärtor

Med en aktiv vardag som kräver att du är på benen hela tiden kan det vara väldigt påfrestande. Ett par bekväma och slitstarka arbetsskor är nödvändigt oavsett vilket yrke du är i för att skydda dina fötter. Vi erbjuder arbetsskor som är anpassade efter dina behov, oavsett om du har problem med överpronation , ryggproblem , ont i knä , fotled, hälar eller vill minimera risken för dessa problem i framtiden. Vi anser att det är omöjligt att kunna prata med våra fötter, men fötterna som pratar med dig är ett naturligt fenomen. Alla kan nog känna igen att skylla på valet av skor efter en lång dag på jobbet när fötterna värker. Våra arbetsskor har bra dämpning och är specialdesignade för att uppfylla kriterier för komfort, hållbarhet och funktion.

Vad är pronation, underpronation och överpronation

Arbetsskor för sjuksköterskor

Vårdsektorn är ett otroligt hårt och stressigt yrke för både kropp och själ och därmed är valet av arbetsskor en viktig byggsten för kroppens välmående. Vi har bra arbetsskor för vårdpersonal – oavsett om du arbetar som sjuksköterska, läkare, vårdpersonal eller har ett annat yrke som innebär mycket arbetstid på fötterna är det nödvändigt att välja rätt typ av sko. Endorfin syftar till att öka komforten och hålla fötterna friska. Dessa skor är för dig som är extra spänd med ryggproblem och behöver extra dämpning eller bara behöver arbetsskor som andas ordentligt.

Hur man knyter dina skosnören

Arbetsskor för butikspersonal

Runt butiken, in på lagret och ut igen. De anställda i butiken går tusentals steg varje dag, därför är skorna viktiga. De flesta butiker vi känner till är gamla med klinkergolv och betong. Detta kan vara ansträngande och ett par bra skor med dämpning blir nödvändigt. För en butiksanställd är det centralt att skorna är lätta att gå i, men också sitter bra utan behov av justering under dagen. Endorfin är valet för dig, med neutrala färger i vitt eller Blackt, så att du inte behöver oroa dig för klädkoden på jobbet.

Vita arbetsskor för kvinnor Blackta arbetsskor för kvinnor

Arbetsskor för lärare och pedagoger

Även om du inte står på golvet hela dagen på jobbet är det ändå viktigt att välja bra fritidsskor . Lärare och pedagoger går ofta på hårda ytor på jobbet, och det händer att de får ont i rygg eller fötter efter timmar på fötterna. Dessutom är det väsentligt att skorna som används inomhus är lika bra utomhus under raster och fritid. Brist på fotledsstöd och mycket stress på framfoten är orsaker till ömma fötter. Endorfin ger dig komfort under hela arbetsdagen.

Hur tvättar man skor?

Hur man väljer rätt skor

  1. Om du spenderar mycket tid på ett betonggolv, plant eller hårt golv. Använd en sko som har en hård yttersula . Endorfin har chunky sulor som ger fötterna bra dämpning.
  2. En bra yttersula måste vara så platt som möjligt , inte bananformad.
  3. Skon ska sitta bra runt foten och ge stöd . Endorfin ger ett mjukt stöd runt fotleden och hälen.
  4. Se till att du har tillräckligt med plats i skon – eftersom foten expanderar en centimeter under dagen både på bredden och längden. Joggingskorna från Famme är vanliga i storleken, så det kommer inte att behövas några justeringar.

När ska jag byta skor?

Tillbaka till blogg