Bedste træningstights med høj talje

Bästa träningstights med hög midja

Här är översättningen av den givna texten till danska: ---

Bästa tights med hög midja

Träningstights med hög midja är ett av IT-plaggen som är här för att stanna. Den höga midjan framhäver de feminina kurvorna och ger en extra inhållningseffekt vid styrketräning , yoga eller löpning . Tightsen kan stylas med allt från t-shirts , croppade toppar och sport-bh:ar och är därför lika perfekta för en hektisk vardag som till ett träningspass . I den här guiden har vi samlat några av våra favoriter.

#1 Kompressionstights

Vortexa strumpbyxorna blev snabbt en av Fammes bästsäljare, och det av goda skäl. Träningstightsen är sömlösa vilket gör att de har otroligt bra andningsförmåga, flexibilitet och hållbarhet. Läs gärna mer om vad som är sömlösa träningskläder här . Nyligen har vi förbättrat den första versionen av Vortex-tightsen med en högre nivå av elastan, vilket ger mer kompression under träning. Den nyare versionen har även extra kompression i midjan, eftersom vi har lagt till extra stretch och en ribbad struktur. I Vortex-serien hittar du även våra Elevate-tights som formar och förstärker de feminina kurvorna genom strategisk design. Tightsen är inte genomskinliga under träning och är knäböjssäkra.

#2 Strumpbyxor med peach bum effekt

Efter stor efterfrågan från våra kunder blev scrunch tights en del av sortimentet. Träningstightsen har en söm på baksidan som ger en peach-bum -effekt som både lyfter, formar och accentuerar de feminina kurvorna. Tightsen glider inte ner under träning och är även knäböjssäkra , vilket gör att du inte behöver oroa dig för att dina underkläder ska synas igenom. Våra scrunch-tights finns även i en sömlös version med en ribbad struktur i midjan som blivit väldigt populär.

Svarta Scrunch Leggings - för kvinnor - Gravid - Leggings
Tillbaka till blogg