De bedste tights til lange ben

De bästa tightsen för långa ben

Har du långa ben och har du svårt att hitta tights som har rätt längd? Vi har träningstights för alla. Vi är alla olika och har olika preferenser. Det kan därför vara svårt att hitta träningkläder som passar perfekt till din egen kropp. Detta är guiden för dig med långa ben, som har svårt att hitta tights som passar dig perfekt. Vill du ha en mer detaljerad beskrivning av de tights vi erbjuder, kolla in tights-guiden

Softy Tights

Våra Softy tights från Famme passar perfekt om du har långa ben. Tightsen har ett mjukt och slitstarkt tyg med bra elasticitet. De är high-waist och är squat proof. 

Black Softy Leggings - för dam - Famme - Leggings

Long Techna Tights

Long Techna Tights är en otroligt praktisk tights med fickor! De två fickorna på varje sida har plats för mobiltelefon, kreditkort, nycklar eller andra saker som du tar med till träningen. Tightsen är därför perfekta för löpturer, där man ofta behöver ha med telefon och nycklar. Den praktiska längden gör att de passar bra för dig med långa ben. Läs mer om våra tights med fickor!

Black Techna Leggings - för dam - Famme - Leggings

Fleek Tights

Fleek Tights är en elastisk och bekväm seamless tights gjord av nylon, polyester och elastan. Den känns lätt och mjuk mot kroppen och passar både för vardagsbruk och träning. Läs mer om vad seamless är här!

Fleek leggings för långa ben 


Vortex 2 Tights

Uppföljaren till våra bästsäljande Vortex Tights är lite tyngre och har mer kompression, och är fantastiskt mjuk och bekväm. Den formar och framhäver de feminina kurvorna, och har extra kompression i midjebandet. En perfekt tights i hög kvalitet med lite extra längd. Tightsen är inte genomskinliga och är squat proof. Läs mer om våra bästa kompressionstights!

 Vortex tights för långa ben


Scrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tights kombinerar två favoriter: ett trendigt camo-mönster och vår bästsäljande scrunch-detalj baktill för att ge en smickrande "peach bum". Den kombinerar feminint och edgy med seamless-teknologin, som tar komfort och stil till en helt ny nivå. Detta gör dessa tights till ett perfekt statement piece i din activewear-samling. Läs mer om vad scrunch är här!

Agility Tights

Våra Agility Tights ger fantastisk komfort tack vare den avancerade seamless-teknologin. Eftersom det är en otroligt elastisk tights passar den perfekt för både yoga och styrketräning. Självklart är den också squat proof! Läs mer om våra bästa seamless tights här!

Tillbaka till blogg