Bästa träningskläderna från Aim'n

Upptäck de bästa träningskläderna från Aim'n ! Vi har sammanställt en lista över våra favoritprodukter som kombinerar stil, komfort och funktionalitet för att hjälpa dig att prestera som bäst under träningen.

Trikåer

Tights är ett måste i varje träningsgarderob. Här är våra toppval:

Ribbade Seamless Tights - Svart

Tillverkad av ett flexibelt fyrvägsstickat ribbad tyg som stödjer din kropp när du rör dig. De ribbade detaljerna och den karakteristiska v-formen skapar en tidlös look som ger en smickrande och formande effekt till din kropp.

Ribbed Seamless Tights - Black

Core Tights - Svart

Våra mest älskade prestandatights , nu i ett återvunnet material och med bakficka! Black Core Tights är en uppdaterad version av Aim High Tights. De är gjorda av ett fuktavledande material som andas och har en bekväm hög midja.

Core Tights - Black

Sense Tights - Svart

Dessa lyxiga Sense Tights är gjorda av vårt supermjuka, fukttransporterande Sense-tyg med en andra hudkänsla för exceptionell komfort. Sense Tights har hög midja, laserskurna kanter och är knäböjssäkra.

Sense Tights - Black

Ribbade Seamless Flare Tights - Svart

Våra ikoniska Ribbed Seamless Tights i utsvängningsmodell! De har en stödjande hög midja, utsvängda ben och är gjorda i ett mjukt och smidigt sömlöst tyg som följer kroppens rörelser och skapar en vacker formningseffekt.

Ribbed Seamless Flare Tights - Black

Shape Seamless Tights - Svart

Upplev strumpbyxor med osynlig scrunch! Shape Seamless Tights är gjorda av vårt mjuka och stretchiga Shape Seamless-tyg och har en innovativ osynlig scrunch som separerar skinkorna för att ge dig en booty-kontureffekt.

Shape Seamless Tights - Black

Shape Seamless Flare Tights

Shape Seamless Flare Tights är gjorda av vårt mjuka och stretchiga Shape Seamless-tyg. Flare tights har en booty-kontureffekt som accentuerar och smickrar din figur.

Shape Seamless Flare Tights - Black

Shorts

Shorts är perfekta för varma träningsdagar eller inomhusträning.

Sense Biker Shorts - Svart

Sense Biker Shorts är gjorda av vårt supermjuka, persika Sense-tyg med en nästan osynlig känsla. De har hög midja och är knäböjssäkra, vilket gör dem perfekta för träning.

Sense Biker Shorts - Black

Shape Seamless Hotpants - Svart

Shape Seamless Hotpants är gjorda av vårt mjuka och stretchiga Shape Seamless-tyg. Hotpants har en diskret osynlig scrunch med en booty-contouring effekt.

Shape Seamless Hotpants - Black

Sense Midi Biker Shorts - Svart

Sense Midi Biker Shorts är en kortare version av våra Sense Biker Shorts. De är gjorda av vårt supermjuka persika Sense-tyg med en nästan osynlig känsla.

Sense Midi Biker Shorts - Black

Braletter

Braletter ger stöd och komfort under träning.

Sense Bralette

Vår Sense Bralette är gjord av vårt lyxigt mjuka Sense-tyg och är en hybrid mellan en BH och ett linne. Den har en smickrande v-ringad fram- och baksida, avtagbara kuddar och en aim'n-logotyp i metall.

Sense Bralette - Black

Toppar

Toppar ger stil och komfort till din träning.

Boxig T-shirt - Vit

Den perfekta vita t-shirten för alla dina outfits! Vår vita boxy T-shirt i 100% bomull har en boxig och lite lös passform. T-shirten har en rund halsringning med ribbad kant och en broderad aim'n-logga framtill.

Boxy T-Shirt - White

Byxor

Byxor för avkoppling, resor och komfort 24/7.

Ease Ribbade byxor

De ultimata byxorna för avkoppling, resor och komfort 24/7! Våra Ease Ribbed Pants är gjorda av en supermjuk bomullsblandning och har en avslappnad passform, ribbad konstruktion och ett vikbart midjeband.

Ease Ribbed Pants - Black

Vad du än letar efter har Aim'n de perfekta träningskläderna för dig. Missa inte möjligheten att uppgradera din träningsgarderob med dessa fantastiska produkter!

Tillbaka till blogg