Hvilken taljehøjde skal jeg vælge i Freddy?

Vilken midjehöjd ska jag välja i Freddy?

Olika midjehöjder på Freddy WR.UP® byxor

Olika midjehöjder på Freddy WR.UP® byxor

Freddy WR.UP® byxor är kända för sin unika passform och förmåga att framhäva och forma kroppen. Men vilken midjehöjd passar dig bäst? I den här bloggen tittar vi närmare på de olika alternativen inom vanliga och hög midja modeller, så att du kan hitta den perfekta passformen för din stil och kroppsform.

Vanlig midja

Regular Waist-modellerna sitter i klassisk höjd runt höfterna. De är perfekta för dig som vill ha en smickrande passform utan att kompromissa med komforten. De är designade för att lyfta och forma bakdelen och ge stöd runt höfterna.

Hög midja

High Waist-modellerna sitter högre på midjan och ger extra stöd för mage och rygg. De är perfekta för dig som vill ha en strömlinjeformad siluett och en elegant look. Dessa byxor accentuerar din midja och ger dig en fin timglasfigur.

Hur väljer man rätt midjehöjd?

Valet mellan vanlig och hög midja beror på dina preferenser och kroppsform. Regular Waist-modellerna är idealiska för en avslappnad stil, medan High Waist-modellerna är perfekta om du vill ha en mer definierad siluett. Prova båda stilarna och ta reda på vad som passar dig bäst!

Se videon för mer inspiration

Tillbaka till blogg