Om Shapeit.dk

Följ oss på Facebook och Instagram @Shapeit.dk

Om Shapeit.dk

Danmarks bästa fitnessutbud

Shapeit.dk

Hos Shapeit.dk hittar du alltid det bästa fitnessutbudet för kvinnor, samt professionell rådgivning om modeller och storlekar som matchar dina behov. Det är viktigt för oss att vi själva kan stå för vårt urval och därför testar vi hela vårt urval själva. Alla våra modeller genomgår noggranna tester innan vi lanserar dem, så att vi på bästa sätt kan vägleda alla våra kunder. På Shapeit.dk har vi alla en passion för fitness, och vårt team består av både professionella idrottare, men även tjejer som tränar på en rolig basis. Vår kundservice är en viktig del av vårt DNA, och vi gör alltid det lilla extra för att ha nöjda och nöjda kunder. 2018, 2019, 2020, 2021 röstades Shapeit.dk nej. 1 i kategorin bästa sportklädesaffär på trustpilot .

Vilka är vi?

Shapeit.dk ApS är ett familjeägt företag beläget i Hillerød. Shapeit.dk startade i december 2015 med fokus på fitnessmode för kvinnor. Samtidigt fokuserar vi enormt på god service och att behålla en god kundkontakt. 2017 öppnade vi vår första fysiska butik i Hørsholm och 2018 öppnade vi vår andra butik i Rødovre Centrum. Idag finns vi bara i Hillerød - Till vardags sköts och drivs vår butik och vår webshop av världens bästa medarbetare, som ser till att våra kunder får den bästa upplevelsen när de handlar på Shapeit.dk. Under 2018 och 2019 nominerades vi i kategorin bästa e-handelsföretag av FDIH och 2019. 2020 och 2021 fick vi Gasellpriset av dagstidningen Børsen.

Vad vi gör

Vi har stort fokus på kvalitet och väljer noga ut de varumärken vi arbetar med. På shapeit.dk sätter vi kunden i centrum, då vi känner till alla utmaningar som kan uppstå när man handlar online. Därför har vi gjort några åtgärder som gör det lättare för våra kunder att handla på shapeit.dk. Det ska vara enkelt och enkelt för våra kunder, allt från köp till byte, retur eller reklamation. Vår kundtjänst Blackar på alla meddelanden inom 24 timmar alla vardagar, och kan kontaktas via mejl, chatt och telefon. Du är också välkommen att besöka någon av våra fysiska butiker, där du kan byta eller returnera dina varor.

Vårt urval

Vi har Danmarks bästa fitnessutbud för kvinnor. Och med över 1500 olika modeller har vi ett urval som passar nästan alla, oavsett om du är idrottare, otränad eller bara vill ha några bekväma och funktionella kläder till din vardag och träning. Vårt utbud passar alla och vi hjälper dig gärna att hitta exakt rätt modell för dig. Så om du vill börja träna och inte hittar rätt träningsset så kan vi hjälpa dig. Vi har storlekar från XS till XXL, vilket gör att vi har ett urval oavsett din form och figur. Allt vårt urval är noggrant testat av vår professionella personal, så vi kan garantera kvalitet i vårt urval. Det är viktigt för oss att de varumärken vi säljer har en identitet och professionalism, samt att de uppfyller våra kvalitetskrav.